Rss

Autopelit

Suosittu autourheilu kiinnostaa taatusti pelimaailmassakin, nopeat autot ja jännittävät tilanteet nostavat jännityksen kattoon myös nettipelien maailmassa. Autopelien saralla on runsaasti tarjontaa, erityyppisiä autokisoja, vaihtelevissa maastoissa kilpa-autoilla tai moottoripyörillä.

Betsafen Gumball 3000 peli kiehtoo taatusti autourheilun ystävää, itse kisan lisäksi siihen kuuluu glamouria ja juhlintaa, ihan kuten oikeisiinkin autokisoihin yleensä. Pelissä on viisi pelisuoraa ja aktivoitavia pelilinjoja on viisitoista, maksimipanos linjaa kohti on viisi kolikkoa ja näin ollen voittomahdollisuudet ovat korkeat. Oikeiden autokisojen tapan, Betsafen Gumball 3000 tarjoaa myös mahdollisuudet huikeisiin palkintoihin.

Oikea Gumball autokilpailu on enemminkin tunnelmaan keskittyvä useamman pysähdyksen kilpailu, osallistumismaksu kisaan on korkea, noin 30 000-50 000 euroa per auto ja se rajaakin osallistujat tiettyyn ryhmään, joille kalliit autot, kauniit naiset ja juhliminen ilman luottokortin rajaa ovat arkea. Vuosittainen Gumball kisa ajetaan aina eri reitillä ja julkkikset ovat tuttu näky kisassa. Todellisessa Gumballissa ei keskitytä vain autojen nopeuteen ja kilometreihin vaan tärkeimpänä pidetään hyvän hengen luomista, joista autoilijoita palkitaan. Betsafen Gumball-kisa on avoinna kaikille, se ei vaadi valtavia rikkauksia, ainoastaan internetyhteyden.

Autopelejä on tarjolla netissä runsaasti, niistä yksinkertaisimmat on suunnattu lapsille, joissa ohjaaminen ja auton käsittely tulee tutuksi. Autoaiheisia kolikkopelejäkin on tarjolla, kuten Betsafen Get Groovy, jossa vilahtelee 60-lukulainen volkkari ja muuta ajanhenkeen sopivaa rekvisiittaa, taustalla soi tietenkin ajan henkeen sopiva musiikki. Netissä kuka tahansa voi heittäytyä haluamaansa hahmoon, vauhdikkaaksi rallikuskiksi tai miljonääri autoilijaksi. Kaikki autopelit eivät ole rallipelejä vaan tarjolla on myös loogista päättelykykyä vaativia parkkipelejä, jossa parkkihallin autoja siirrellään, jotta saadaan reitti auki hallista ulos.

Moniin peleihin kuuluu myös mahdollisuus hankkia autoihin lisävarusteita ja kilpailu toista ajajaa vastaan. Autopelit ovat moninaistuneet vuosikymmenien saatossa, aiemmin taidoiksi riitti nopeus mutta nykyisin moni peli on laaja-alaisempi ja vaatii liikenteen huomioimista, vihollisten välttelyä tai jopa tuhoamista. Pelit ovat grafiikaltaan nykyisin eri luokkaa kuin vaikkapa vuosikymmen sitten, sen myötä autopeleihin on tullut mukaan elementtejä todellisesta autourheilun arjesta.

Previous Post